Je bent al zover gekomen met Annie Balans Methode!

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 14:10

Hoe kan ik zo leren functioneren dat mijn brein in balans is? Hoe kan ik dingen af krijgen en toch relaxed blijven? Geïnspireerd om nog meer over evenwicht te leren volgde ik Yoga Opleidingen, MindfulWalk/ Run, van leed naar liefde methode en dan nu Zoma opleidingen en per september ZenBoks (hierover later meer). Veel mensen kennen mij als uhm, hoe zei een collega dat laats nou?

'Een impulsief persoon!'

Als iemand dat zo tegen me zegt, word ik meteen geraakt in een oude pijn 'afwijzing' 'Niet goed genoeg'. Hierop dan niet reageren is voor iedereen het allerbeste en ik loop er nog een paar dagen mee rond. Het voelt als een leegte in mij. Alles komt in mij in opstand. Ik voel het in mijn borst en als ik ernaar toe adem voel ik verdriet, schuld gevoel en ook teleurstelling in mezelf en mijn omgeving. Ik weet inmiddels dat het oké is het mag er zijn en ik blijf ademen en ik maak het gevoel in omvang groter en groter en nog groter. Na 90 seconde ben ik door die pijn heen en ik laat het in mijn gedachten los via mijn heupen, benen voeten de aarde in. Net als hoe ik dat altijd benoem tijdens de yoga lessen, die ik geef op de sportschool. Ik vul me vervolgens op met wit universeel licht, helemaal door en om me heen en ik affirmeer; Positiviteit laat ik toe en negativiteit laat ik buiten me. Ik vertrouw erop dat ik gesteund word door het universum en laat ook dat weer los. 

 

Nog beter werkt voor mij trampoline springen. Ik heb een mini trampoline gekocht voor thuis, omdat thuis schiet ik vaak in het piekeren, denken, zorgen maken over geld en inkomen en dan neig ik naar mijn verslavende patronen om de leegte op te vullen door te snoepen, wijn te drinken, foute vriendjes app-en, voor een nieuwe opleiding inschrijven, die veel te veel geld kost en ik weer meer moet gaan werken om het tekort op te vullen en co-dependency patronen steken de kop weer op (de behoefte van anderen boven mijn eigen behoefte plaatsen). Inmiddels na veel aan mezelf te hebben gewerkt in de periode na mijn scheiding, herken ik de patronen en weet ik inmiddels ook wat er voor mij werkt.

 

Door te gaan trampoline springen op leuke muziek voor 10 tot 15 minuten en tijdens het springen de affirmatie te herhalen 'ik hou van mezelf en ik ben in balans'. Door deze combinatie kan ik mijn geest vrijmaken en voel ik me meer in evenwicht. Het valt me op dat ik situaties die me eerder altijd van mijn stuk brachten, nu gemakkelijker kan hanteren. Omdenken met mijn affirmatie, gecombineerd met springen om mijn trampoline, helpt me bij de verandering van mijn oude, onevenwichtige gewoontes. Ik voel me hierna meer geaard, op m'n gemak en meer in balans. Doordat je energie goed is trek je automatisch ook meer goed aan, zo werkt dat als je samen gaat werken met het universum/ de bron. Helaas val ik altijd weer terug in mijn oude patronen, als ik door drukte of vermoeidheid m'n dagelijkse rituelen van mediteren, affirmeren en bewegen niet kan doen. Zo werkt dat! De kracht zit hem altijd in de herhaling, net als met krachttraining.

 

Vanmorgen vroeg een goede vriendin op de sportschool mij; Annemarie wat wil je met al deze ervaring en kennis? Ik wil dit delen met andere vrouwen/ mannen in de praktijk. Ik ben toch niet de enige die zich bewust is van destructieve patronen  of negatieve overtuigingen waar je hoofd van op hol slaat en je hierdoor verkeerde keuzes of wegen in slaat? Ik hoor zo vaak van vrouwen om me heen; ik heb zoveel last van mijn hormonen! Ik zit vast in de overgang!' Nou dan zit ik al mijn hele leven in de overgang haha. Mensen die net als ik uit het drama willen stappen en de prikkels van buiten niet meer nodig hebben om de leegte in zichzelf op te vullen? Een evenwichtiger leven leiden door omdenken + bewegen dat is mijn missie geworden en de methodiek die voor mij absoluut werkt of je nu meer grip wilt op je eetpatroon, fit lichaam, angstvrij leven, je relaties wilt verbeteren, de liefde van je leven wilt aantrekken of die 22 kilometer wilt hardlopen in oktober? Deze Methode werkt voor mij misschien ook voor jou? tenminste als je het 30 dagen wilt volhouden en ja elke dag, want de kracht zit hem in de herhaling. Een keer per week samen met mij  via zoom of live en de rest van de dagen doe je het zelf 10-15 minuten per dag 30 dagen lang.

 

Doe je met me mee?

Meld je dan nu aan bij Annemarie voor de 30 dagen Annie Balans Methode (omdenken + bewegen).

De kosten bedragen 1 malig €60,-

 

Wat kan je verwachten:

- 4 weken lang 1x per week PT Coaching omdenken + bewegen via zoom of live.

duur 45 minuten. (woon je in de buurt, dan kunnen we ook live afspreken bij leyduin vogelenzang of het Groenendaalse bos).

-Dit plannen we in wanneer het jou past. Minitrampoline aanschaffen mag, dan gaan we daarmee aan de slag een andere bewegingsvorm is ook mogelijk zoals wandelen, hardlopen, fietsen, touwtje springen, zwemmen, yoga of pilates.

Verder plan je elke dag in je agenda 15 minuten Annie Balans Methode toepassen voor ten minste 30 dagen lang.

 

 

Wat gaat Annie Balans Methode jou brengen?

- Een helder hoofd

- Een evenwichtiger leven

- Een fit lichaam

- Gewichtsafname en strakkere spieren, als je ook op je voeding gaat letten

- Minder Stress en meer Energie

- Beter slapen

 

Personal training voor slechts €15,- per week

Totale kosten €60,- (eenmalig)

Bevalt het, dan mag je natuurlijk altijd door

Meld je aan bij Annemarie via:

info@slowdownofbreathe.nl

koop je ticket nu in de webshop

of app naar 06-34054890

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.