Mindset en Bewustzijn

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 19:49

Alles begint en eindigt met Mindset En Bewustzijn!

Ik heb zelf ondervonden dat dit echt een waar verhaal is. Ik ken veel tegenslagen in mijn leven. Hoe dat komt? Ik kom er de laatste tijd steeds meer achter dat mijn 'EGO' denken, mijn linker hersenhelft mij vaak afleid. Ik toch voor de 'save' voor die Horeca baan kies, omdat mij dat meer zekerheid geeft op een vast inkomen. ''Denk ik'.  Vol overgave ga ik ermee aan de slag. Ik fluister mezelf in, dat dit het helemaal is en ik ga het zeker volhouden! Gedurende de weg krijg ik te maken met allerlei negativiteit en het voelt alsof die vaste baan niet voor mij is bedoeld. Leuk gedacht Annemarie, alleen wat is je missie? Waar sta je voor? Waar ben je goed in? Wat wil je creëren in je leven? Ik wil mensen graag begeleiden en inspireren om meer te gaan leven vanuit hun zielsmissie met als tools bewegen, omdenken en lichaamsgerichte therapie.

'You teach what you preach'.

 

De Problematiek waar ik zelf mee te maken heb in mijn leven is:

1. Onveilige hechting in mijn jeugd

2. Anorexia op jonge leeftijd (ik was 12 jaar).

3. Vast houden aan Negatieve gedachtenpatronen, waardoor ik verslavingsgevoelig ben. Vluchtgedrag.

3. Relatie problematiek (emotioneel on-beschikbare partners aantrekken/ verlatingsangst).

4. Codependency (De behoefte van de ander boven mijn eigen behoefte plaatsen).

5. High sensitive persoonlijkheid (last van prikkels, sferen, stemmingen van anderen oppikken, verwarring over; is dit van mij of van de ander?).

6. Heel empatisch

7. Onzekerheid

8. Lage eigenwaarde, Laag zelfbeeld

 

'Drie jaar geleden zat ik zo aan de grond mentaal en emotioneel. Ik vroeg het universum om hulp. Ik zag mezelf wandelen op het strand langs de zee en ik hoorde een stem. Het leek op de stem van mijn vader; Blijf doorlopen Annemarie, blijf doorlopen! Het komt altijd weer goed'.

 

Door zelfreflectie en het volgen van mega veel opleidingen en cursussen rondom deze problematiek is het mijn zielsmissie geworden om anderen hierbij te gaan helpen. Ik wil graag mijn last om gaan buigen naar kracht.

 

Terug naar 'Alles begint en eindigt met Mindset en bewustzijn! 

Dat is precies de reden dat ik je aanraad om letterlijk iedere dag af te stemmen op wat je wilt creëren in je leven. Want je kan immers op twee manieren leven.

1. of je reageert op wat je leven je geeft en je krijgt hier alleen maar meer van.

2. of je voelt wat je zelf wilt en stemt je hierop af door script te schrijven, te visualiseren te helen en kleine stapjes te nemen.

 

1. Ik kan je echt vanuit mijn eigen ervaring adviseren om elke dag te starten met een afstem meditatie of een ademhalingsoefening (zie audio opname hieronder. Mijn verlangen is om vanuit Slow Down And Breathe elke ochtend vroeg rond 7:00 of 7:30 gezamenlijk een afstem meditatie te doen live via @instagram sdab_annemarie of FB Slow Down And Breathe Annemarie van der Zwan. Laat mij weten of je hier interesse in hebt via info@slowdownandbreathe.nl of door een reactie te plaatsen onder deze Blog en ik start morgen al met deze afstem meditatie live voor 15 minuten dagelijks. Dit brengt je energie hoog en je zult gaan merken, dat je je gedurende de dag minder laat afleiden door prikkels en negativiteit van buitenaf. Je energie blijft hoog en dat voelt fantastisch!

 

2. Stel jezelf dagelijks de volgende vragen en schrijf het op in je afstem dagboek:

  • Waar ben je dankbaar voor?
  • Waar word je blij van en wat wil je meer creëren in je leven?
  • En wat ga je vandaag hoe dan ook creëren?

 

3.Vraag het universum om hulp!

'Dank je wel universum, dat je me elke dag dichter bij vrede brengt'.

Herhaal jouw persoonlijke affirmatie elke dag!

Waar heb je last van? Buig het om naar positief! bv. Ik voel me schuldig. Je hebt last van een schuld gevoel. Je trekt meer situaties aan in je leven die je in schuld raken. Je verliest jezelf. 'Ik ben onschuldig' is dan jouw affirmatie.

In ademen; Ik ben onschuldig

Uit ademen; Ik laat schuld gevoelens los

Herhaal dit tijdens het sporten of bewegen 30 dagen lang!

Omdenken + Bewegen!  Zie 'Annie Balans Methode' en meld je aan via info@slowdownandbreathe.nl of koop je ticket in de webshop

 

4. Reserveer een massagebehandeling of Holistische Counseling sessie bij Annemarie

Soms heb je een handje nodig om het touw dat je zo stevig vasthoud los te laten! Ik ben er voor je om je hierbij te helpen en je weer dichter bij Balans en Sereniteit te brengen. Want alles draait toch om balans in het leven en dat is al in jou aanwezig! Ik ga het je met mijn massagebehandelingen en mijn Holistische sessies laten voelen. Wil je een afspraak maken? App mij gerust via 06-34054890 of stuur een mailtje naar info@slowdownandbreathe.nl.

 

5. Nog een hele fijne manier om dicht bij jezelf te landen is het beoefenen van YOGA

Ik deel regelmatig gratis online lessen hier op mijn website of mijn youtube kanaal @slowdownandbreathe.heemstede

Verder ben ik ook in te boeken voor privé sessies (neem gerust contact op). Of nu het nog mooi weer is een leuke groep starten op het strand! Ook hier sta ik helemaal voor open.

 

Fijn dat je de tijd hebt genomen om mijn BLOG te lezen. Waarschijnlijk werd je door de titel aangesproken en is het nu tijd om ermee aan de slag te gaan. Je weet me nu te vinden! Ik ben er voor je....

 

Annemarie van der Zwan

Slow Down And Breathe

In verbinding kom je verder. Alles is een proces. Plant je zaadje en Creëer het leven waar je naar verlangt, stap voor stap. Net als ik met vallen en opstaan, jezelf herpakken en doorgaan x 

Afstem Meditatie Jouw Innerlijke Wereld
Audio – 7,3 MB 7 downloads
Kalmerende Ademhalingsoefening
Audio – 2,7 MB 6 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.