Overlevingsstrategieën als relatieverslaving, co-dependentie, verlatingsangst en bindingsangst ontmantelen. Contact maken met onderliggende oude pijn en onderdrukte gevoelens. Het uitgangspunt is altijd het hier en nu. Waar heb je nu last van en hoe zijn deze gedachten en gevoelens gerelateerd aan het verleden?

 

Ik begeleid je naar de verschillende delen van je persoonlijkheid. Onderliggend aan de overlevings-strategieën vind je de gevoelens van het innerlijke kind. Deze gevoelens mogen doorvoeld worden daar waar ze ontstaan zijn en vanuit het volwassen autonome deel mag er met liefde en compassie naar gekeken en voor gezorgd worden. Zowel voor het meisje of jongetje van toen maar nog belangrijker, voor het kind dat zich in het hier en nu laat zien. Op deze manier verliezen de strategieën hun kracht en komt er ruimte voor een gezonder deel dat liefdevolle zorg draagt voor de pijnlijke gevoelens. Het volwassen autonome deel komt aan het roer te staan en krijgt steeds meer regie over het leven.

 

" Ongelukkig in de Liefde? Het kan ook anders."

 

ALLÉÉN KOM JE ER SOMS NIET UIT.

Het is gewoon fijn als er iemand voor je is. Iemand die je vertrouwt en die verder geen relatie met je heeft. Je praat weleens met vrienden of vriendinnen maar er blijven vragen rondzingen die je niet beantwoord krijgt. Of iedereen geeft je een ander advies.

Wat doe je? Veel mensen blijven hier jaren mee rondlopen. In de hoop dat de gevoelens vanzelf verdwijnen. Dat hun leven vanzelf beter wordt. Alleen gebeurt dat niet…

Heel graag help ik jou hierbij! Ik snap dat er moed voor nodig is. Ergens diep in jezelf weet je wat jij toch het liefste wilt. Daag jezelf uit om te voelen wat jij nodig hebt, waar jij het meest bij gebaat bent en wat bij jou past, ik help je daar heel graag bij! Dus laten we praten, zodat jij die verlangde doorbraak krijgt.

 

HOE ZIET HET VAN LEED NAAR LIEFDE PAKKET ERUIT?

  • 5 individuele counseling sessies van 1 uur tot maximaal 1,5 uur
  • Bewustwordingsoefeningen voor thuis, zoals meditatie en of ademoefeningen
  • Extra: bel of mail mogelijkheid één keer tussen twee afspraken door. 

 

WAT HET JE IN IEDER GEVAL OPLEVERT:

 

  • Je hebt veel meer zelfvertrouwen
  • Je weet of en hoe je verder wilt in jouw relatie
  • Je hebt de regie weer in handen over jouw eigen innerlijke welbevinden

 

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Zodra je ja hebt gezegd tegen jezelf en de van Leed Naar Liefde Methode je aanspreekt? Plannen we onze eerste gratis online intake gesprek in via zoom of binnen de 'Nieuwe Lente' in Heemstede. Is er van beide kanten hierna het vertrouwen en wil om verder te gaan, plannen we de counseling sessie's in. 

Mijn Coaching achtergrond: wandelcoaching, Life Coaching, van Leed naar Liefde Methode en ademcoaching.

Investering voor 5 x van leed naar liefde methode counseling pakket van 1 - 1,5 uur betaal je €375,- (in vijf termijnen betalen is mogelijk).

 

Heb je interesse in dit pakket? Vul onderstaand formulier in o.v.v. van Leed Naar Liefde en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.