Home » LR Health&Beauty Shop

Holistisch leven, hoe doe je dat?

 

Holisme gaat er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat, oftewel, alles is onderdeel van één groot geheel. In de gezondheidszorg kom je holistisch artsen en therapeuten steeds vaker tegen. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat men tegenwoordig veel bewuster bezig is met zijn of haar gezondheid. We willen niet meer alleen de symptomen van klachten verhelpen, maar juist de oorzaak van deze klachten. En daarbij komt een holistische werkwijze heel goed van pas.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo kan het eten of drinken (fysiek) van bepaalde voedingsstoffen effect hebben op je mentale gezondheid. Het eten van veel vet kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je je neerslachtig voelt. En omgekeerd: als je hebt gesport, voel je je voldaan en zeggen je gedachten dat je goed bezig bent. Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is alles wat je doet, voelt, eet, zegt en denkt van invloed op je gehele (wel)zijn.

 

Omdat voeding van essentieel belang is voor een gezonde levensstijl en je af en toe wel wat extra's kan gebruiken. Ben ik een samenwerking aangegaan met LR Health&Beauty. Ik ben erg enthousiast over de supplementen Aloe Vera Gel en Cell Essence. De sportvoedingslijn is deze week op de markt gekomen en ben ik erg nieuwsgierig naar.

 

De supplementen van LR zijn verkrijgbaar in de praktijk van Slow Down And Breathe of je kunt ze zelf bestellen via onderstaande link en op je eigen adres laten bezorgen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie.

https://shop.lrworld.com/home/nl/nl?PHP=cgLnz3YH8z0kdtiPVjTvmA%3D%3D/