Agenda Mindful Run/Walk®
Mindful Walk® (nieuwe groep) zaterdag 1 okt.- 29 okt. 9:00 u

Er zijn nog plekjes vrij! Meld je nu aan via formulier of WA...

 

Voldoende bewegen

Hardlopen en wandelen hebben positieve effecten op vrijwel je hele lichaam. Al je orgaansystemen worden blij van regelmatig sporten. Het helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Het is alleen jammer dat veel mensen zichzelf  teveel prestatiedoelen opleggen tijdens het sporten. Misschien herken je het bij jezelf. Mindful Run/ Walk leert je hoe je volop van het (hard)lopen en de omgeving kunt genieten, zonder prestatiedruk, met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.

 

Buiten in de natuur

Bewegen in de natuur levert veel gezondheidsvoordelen op. De natuur helpt je om alle prikkels die tijdens de dag op je afkomen te verwerken en los te laten. Ook meer focus en betere concentratie vind je in de natuur. Meer geluksgevoel en minder stress zijn het resultaat! Hierdoor krijg je al snel meer energie. 

 

Graag start ik een nieuwe groep op donderdag en of zaterdag 9:00 uur en of 16:00 uur. Geef aan wat je past en kijk in de agenda welke groepen starten.

 

We starten bij de Amsterdamse Waterleidingduinen (ingang- Oase).

Kosten bedragen €37,50 voor 5 keer Mindful Run/Walk®

Koop HIER (exclusief het kaartje van 1,50 voor entree waterleidingduinen)

 

 

Mindful Run® 

Meer energie en minder stress. Ook voor jou! Om dit te bereiken gebruikt Mindful Run® Nederland in al haar activiteiten de unieke combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in de natuur.

5-weekse Mindful Walk cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

 

Wil jij liever hardlopen? Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou. 

 

  Heb je meer interesse in individuele wandelcoaching?

  klik dan op de link

 

5-weekse Mindful Run cursus

 

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 

 

Meld je aan voor de Mindful Run/Walk® via het aanmeldingsformulier op deze pagina of koop je ticket in de webshop