Nieuwe 5- weekse cursus start op 4 februari 2023 om

  16:00 uur in Heemstede. Ben jij klaar voor Mindful Run?

  Geef je dan nu op bij Annemarie door een mailtje te sturen naar info@slowdownandbreathe.nl

   

  kosten:

  - De 5-weekse Mindful Run/Walk cursus (groepsverband)

  € 95,00 p.p. voor 5 x 1 tot 1:15 uur training


  -De 5-weekse Mindful Run/Walk cursus 1-op-1

  € 300,- voor 5 x 1 tot 1:15 uur training (P.T. tarief €60,00 per keer)

   

   

   

   

   

  Mindful Run® 

  Meer energie en minder stress. Ook voor jou! Om dit te bereiken gebruikt Mindful Run® Nederland in al haar activiteiten de unieke combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in de natuur.

   

  5-weekse Mindful Run/ Walk cursus

  De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

   

  Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 

   

  Meld je aan voor de Mindful Run/Walk® via het aanmeldingsformulier op deze pagina o.v.v. Mindful Run of Walk overleg over dag en tijdstip is mogelijk