Welkom!

Mijn naam is Annemarie van der Zwan en ik ben het gezicht achter Slow Down And Breathe. Ik vertel je graag over mijn achtergrond en hoe Slow Down And Breathe is ontstaan. Ik ben begonnen vele jaren geleden als Ballet meisje naar Ballerina, Ballet juf en toen Groepsles/ Fitness instructeur en Coördinator op de sportschool.  Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is alles wat je doet, voelt, eet, zegt en denkt van invloed op je gehele welzijn. Dit weten heeft mij altijd al geinteresseerd en daar ben ik mij verder in gaan ontwikkelen en nog steeds volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen om nieuwe behandelmethodes of inzichten op het gebied van lichaamsgericht werken bij te leren. Hier blijf ik onderandere geinspireert en gemotiveerd door.

 

Ik ben naast het lesgeven op de sportschool in 2008 begonnen met het geven van massagebehandelingen. Binnen de fysiotherapie praktijk en ook binnen beauty en wellness bedrijven in Heemstede en Amsterdam. 

 

Een massagebehandeling is een genot voor je lichaam en geest en even tijd voor jezelf. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen reden om een massagebehandeling te ondergaan. Ik behandel sinds 18 juli 2022 op een nieuwe locatie midden in het centrum van Heemstede; 

De Nieuwe Lente - Raadhuisstraat 56A, 2101 HH Heemstede

 

Verder geef ik ook massagebehandelingen in samenwerking met:

De Praktijk Heemstede - op dinsdag en vrijdag overdag

Corendon City Hotel - Vitality SPA 

 

Groepslessen zoals; Yoga, Pilates en Mindful Run/Walk® is mijn passie en geef ik met veel overgaven en enthousiasme. Hardlopen, Yoga, Ademwerk en meditatie vooral buiten in de natuur zijn mooie tools om vanuit je hoofd in je lichaam te landen en te gaan voelen. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn essentieel, werk eraan!

 

Kijk rustig verder op mijn site en mocht je vragen hebben? Neem gerust contact op.

 

Groetjes,

Annemarie