Home » Over Mij

Welkom!

Mijn naam is Annemarie van der Zwan en ik ben de eigenaar, masseur, therapeut/Coach en lesgever van Slow Down And Breathe. Ik vertel je graag over mijn achtergrond en hoe Slow Down And Breathe is ontstaan. Ik ben begonnen vele jaren geleden als Ballet meisje naar Ballerina, Ballet juf en toen Groepsles/ Fitness instructeur en Coördinator op de sportschool.  Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is alles wat je doet, voelt, eet, zegt en denkt van invloed op je gehele welzijn. Dit weten heeft mij altijd al geinteresseerd en daar ben ik mij verder in gaan ontwikkelen en nog steeds volg ik regelmatig opleidingen en bijscholingen om nieuwe behandelmethodes of inzichten te leren. Op dit moment ben ik bezig met de twee jarige Holistische Therapie opleiding en de Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw. Het doel is om in de toekomst, mensen met chronische pijnklachten beter te begeleiden op elk vlak. (Lichaam, emotie, mind). 

 

Ik ben naast het lesgeven op de sportschool in 2008 begonnen met het geven van massagebehandelingen. Binnen de fysiotherapie praktijk en ook binnen beauty en wellness bedrijven in Heemstede en Amsterdam. Totdat het eind 2021 tijd werd om mijn eigen rustige plekje te vinden, waar ik mijn diensten uiteindelijk samen kan laten komen.

 

Een massagebehandeling is een genot voor je lichaam en geest en even tijd voor jezelf. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen reden om een massagebehandeling te ondergaan. Ik behandel binnen de Praktijk in Heemstede en in mijn eigen praktijk aan de  Bennebroekerdijk 216 in Cruquius.

 

Groepslessen geven zoals: BodyBalance, Yoga, Pilates, maar ook Bodyshape, circuit training is mijn passie en geef ik met veel overgaven en enthousiasme. Voeding en Suppletie is voor mij ook niet weg te denken uit een gezonde levensstijl. Daar draai je op en haal je je energie uit. Alles is met elkaar verbonden toch? Dus ook voedingssupplementen staan binnen SDAB op de kaart.

 

Kijk rustig verder op mijn site en mocht je vragen hebben? Neem gerust contact op.

 

Groetjes,

Annemarie