Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Annemarie van der Zwan en ik woon in Haarlem. Ik ben 43 jaar oud en heb een dochter Christina 16 jaar en een zoon Floris 11 jaar. Op mijn 40 ste kwam ik erachter dat ik eigenlijk al mijn hele leven haast heb en in de toekomst leef. Altijd maar bezig zijn met een volgende stap, een volgende opleiding, een nieuwe baan, meer inkomsten willen. Toen mijn vader twee jaar geleden kwam te overlijden, werd ik me opeens bewust van tijd en hoe kostbaar die tijd is. Ik besloot heel bewust om het anders te gaan doen. Ondanks dat ik altijd lichamelijk bezig ben geweest, met op hoog niveau ballet in mijn jeugd. Hierna ballet juf, groepsles/ fitness instructeur op de sportschool en echt alles gegeven van hoge intensiteit training tot pilates en Yoga. Toch leefde ik vooral in mijn hoofd en de mening van anderen bepaalde mijn keuze en richting. Na een rondje hardlopen buiten merkte ik altijd dat het weer helder werd in mijn hoofd en ik in de flow kwam. Ik ging met een gedoetje de deur uit en ik kwam met de oplossing terug. Heerlijk voelt dat een helder en kalm hoofd.

Ik ben me gaan verdiepen in mindfulness, nog meer yoga, meditatie en dan sinds kort Mindful Run/ Walk en dat is voor mij de absolute topper. Het doel van Mindful Run/ Walk is: minder stress, meer energie. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. Meer informatie over de 5 - weekse cursus vind je op deze site.

 

Tijdens het geven van mijn massagebehandelingen merkte ik dat ik niet de enige ben met een druk hoofd en een massagebehandeling kent natuurlijk veel voordelen, maar een belangrijk voordeel is ook hier vanuit je hoofd weer gaan voelen. In je lijf landen, ontspannen, vertrouwen, spanning loslaten op elke uit- adem en nieuwe energie krijgen op elke in-adem.

 

Met Slow Down And Breathe wil ik graag zoveel mogelijk mensen bereiken en de makkelijk toe te passen tools aanrijken, zodat ook jij je beste leven kunt leven met MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

 

-X-
Annemarie