Home » Over Mij

Welkom!

Mijn naam is Annemarie van der Zwan en ik ben de eigenaar, masseur, therapeut/Coach en lesgever van Slow Down And Breathe. Ik vertel je graag over mijn achtergrond en hoe Slow Down And Breathe is ontstaan. Ik ben begonnen vele jaren geleden als Ballet meisje naar Ballerina, Ballet juf en toen Groepsles/ Fitness instructeur en Coördinator op de sportschool.  Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is alles wat je doet, voelt, eet, zegt en denkt van invloed op je gehele welzijn. Dit weten heeft mij altijd al geinteresseerd en daar ben ik mij verder in gaan ontwikkelen en nog steeds volg ik regelmatig opleidingen en bijscholingen om nieuwe behandelmethodes of inzichten te leren. Op dit moment volg ik de counselling opleiding van leed naar liefde methode (Claudia Krumme), om me te specialiseren in (relatie)verslaving. Een trauma hoort bij het leven, maar hoeft niet levenslang te zijn! Ik wens hiermee binnenkort in de praktijk vele mensen te kunnen begeleiden die structureel destructieve relaties aantrekken en natuurlijk altijd in combinatie met lichaamswerk.

 

Ik ben naast het lesgeven op de sportschool in 2008 begonnen met het geven van massagebehandelingen. Binnen de fysiotherapie praktijk en ook binnen beauty en wellness bedrijven in Heemstede en Amsterdam. 

 

Een massagebehandeling is een genot voor je lichaam en geest en even tijd voor jezelf. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen reden om een massagebehandeling te ondergaan. Ik behandel binnen de Praktijk in Heemstede en binnen Nieuw Groenendaal in Heemstede.

 

Groepslessen zoals; Mijn zelf ontwikkelde programma "BodyMindFlow", Yoga, Pilates, Bodyshape, Spinning en outdoor personal training geven is mijn passie en geef ik met veel overgaven en enthousiasme. Sporten/ Fitness, Pads training, Yoga, Ademwerk en meditatie zijn mooie tools om vanuit je hoofd in je lichaam te landen en te gaan voelen. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn essentieel, werk eraan!

 

Kijk rustig verder op mijn site en mocht je vragen hebben? Neem gerust contact op.

 

Groetjes,

Annemarie