Sedona

 

Loslaten is één van de moeilijkste dingen waar iemand tegen aan kan lopen. In je dagelijks leven is loslaten iets wat je veelvuldig tegenkomt. Je bent bijvoorbeeld geïrriteerd geraakt door het gedrag van een collega. Als je deze irritatie uit, kun je te horen krijgen “ach joh, laat het los”. Maar zo simpel is het niet.

Bij loslaten spelen niet alleen het moment mee, maar ook de achterliggende oorzaken. Waarom ben je zo geïrriteerd? Wat triggert jou zo in die collega dat je je zo voelt? En wat heb je er aan? Een zeer effectieve methode die in veel therapievormen wordt aangeboden, is de Sedona-methode. Deze eenvoudige werkwijze leert je om Los te laten door het te doen.

 

Hoe werkt Sedona?

Sedona werkt heel eenvoudig. Eigenlijk moet je de Sedona-methode zien als het afpellen van een ui: je haalt telkens een laagje overbodige ballast weg, net zolang tot je bij de kern bent gekomen. Sedona is toepasbaar op iedereen en kan op elk gewenst moment worden ingezet. Het is een techniek waarbij veel gebruik wordt gemaakt van vragen, specifiek gericht op een bepaalde negatieve emotie waar je last van hebt. Door telkens een stukje van de negatieve emotie los te laten, kun je de laagjes afpellen en kom je zo uiteindelijk bij de kern van het vraagstuk.

 

Ontdek de kracht van energie met Reiki

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Ervaar je spanningen of lichamelijke klachten? Reiki stelt je in staat om het zelfhelend vermogen in jezelf te activeren. Doormiddel van handoplegging wordt de universele energie/ levensenergie/ Ki Chi of Prana doorgegeven. Dit is voelbaar door bijvoorbeeld warmte of kou voelen of een bepaalde sensatie in je lijf. Het komt zoals het komt. Reiki geeft rust.