Yoga beoefenen brengt je in het hier en nu. In het hier en nu is het goed. Als je je verdrietig voelt, zit je vaak met je aandacht in het verleden en als je je angstig voelt, zit je vaak met je aandacht in het heden en weet je ook meteen dat je niet in het hier en nu aanwezig bent. Door het regelmatig beoefenen van Yoga ga je meer bewustzijn ontwikkelen en tools aanleren die je helpen om meer mindful in het leven te staan en dat geeft je vrijheid. Althans dat is mijn ervaring met Yoga. Je zult merken dat je beter je grensen gaat leren kennen, doordat je bewuster wordt van je energie balans. Wat geeft je energie? En wat kost je energie? Tot hoever laat je zaken van buitenaf binnenkomen en wanneer is het tijd om je aandacht helemaal naar binnen te richten en de stilte op te zoeken?  Tuurlijk is het een heerlijke bewegingsvorm om soepel te worden en te blijven en bovenal is het een lichaamsgericht werken therapie met invloeden uit de Mindfulness, Ademwerk, meditatie/ visualisatie en de Yoga houdingen uitgevoerd in een flow op het ritme van je ademhaling of meer de Yin vorm van Yoga met als doel ontspannen op je uitadem en langer in de houdingen blijven om eventuele blokkades door hoge spierspanning los te gaan laten. Want daar heb je echt invloed op. Meer dan jij denkt.

 

Mijn achtergrond is Ballet. Ik ben balletdanseres geweest, waarbij presteren, perfectie en nooit goed genoeg zijn mij hebben gevormd en waar ik in mijn volwassen leven op een gegeven moment behoorlijk veel last van kreeg. Ik ben me gaan verdiepen in Yoga, Meditatie, Ademwerk, Van Leed Naar Liefde Methode, Innerlijkkind werk, Mindful Run en nu intuitie en mediumschap. Alles wat mij heeft geholpen om meer in het hier en nu te zijn, m'n emotie's te omarmen i.p.v. ervan weg te vluchten, meer compassie te voelen voor mezelf en mijn omgeving, prestatieloos te sporten, te mogen zijn wie ik ben en heel moeilijk zelfliefde, zelfacceptatie. Ik wil tijdens mijn yogalessen dit graag met jou delen en deze tools aanrijken, zodat ook jij meer in liefde kunt gaan leven. Je bent helemaal vrij om uit de yoga lessen mee te nemen wat voor jou werkt. Ik gebruik geen Sanskriete benamingen, laat de yogahoudingen ontstaan en blijf doorademen. Volg mijn stem tijdens de meditatie en ontspan je denken, laat je maar meestromen op de golven van je ademhaling en weet dat je in jezelf, in jouw lichaam altijd veilig bent. Hou je energie hoog door het beoefenen van Yoga, Ademoefeningen en Meditatie en je zult het verschil echt gaan voelen.

 

Ik zie je graag in mijn Yoga lessen!

 

  • Elke zondag (binnen Nieuw Groenendaal, Heemstede)   9:15 - 10:05
  • Yoga op het strand start op donderdag 20 april wekelijks van 9:00 - 10:00, ter hoogte van strandtent Tijn in Zandvoort €10,- per les en opgeven bij Annemarie of koop je Ticket Hier