Meditatie audio

Misschien herken je wel het gevoel, dat je energie verliest? Dat je je van het een op het andere moment super moe voelt? Ik hoor dit vaak in m'n massage praktijk en 'het zal de overgang wel zijn'.

Vanuit de Holistische visie hebben we meerdere lichamen zoals; Fysieke lichaam, Mentale lichaam, Emotionele lichaam, Energetische lichaam, Spirituele lichaam

Hieronder vind je verschillende audio opnames  om jouw energie hoog te houden en te beschermen! Spreekt dit je aan? Klik dan snel op Download hieronder.

Meditatie bevrijdt je van de 'speciale relatie' van het ego. 'Bevrijd jezelf en bevrijd anderen'. 

Loslatingsmeditatie
Audio – 710,8 KB 81 downloads

Meditatie is de definitieve stap om je energie rondom vergeving te veranderen. Laat boosheid en rancune los!

Vergeving
Audio – 1,5 MB 80 downloads
Chakrameditatie Voor Energiebescherming SDAB 1
Audio – 7,7 MB 72 downloads
Kalmerende Ademhalingsoefening
Audio – 2,7 MB 80 downloads
Afstem Meditatie
Audio – 2,1 MB 68 downloads
Afstem Meditatie Jouw Innerlijke Wereld
Audio – 7,3 MB 91 downloads

Omdat zelfliefde, eigenwaarde de basis is voor een leven in balans en heel veel mensen (net als ik) hebben hier moeite mee. Geef het jezelf en begin met deze sessie en herhaal het elke dag en verwacht wonderen!

Strong Core Yoga & Pilates Sessie met Annemarie

We starten deze sessie staand voor aan je mat en doen een Annemarie variatie op de zonnegroet voor het openen van de voorkant van het lichaam en het stabiliseren van enkel, knie en heupen tijdens de flower pose. Hierna doen we nog twee staande houdingen en dan gaan we door met strong core pilates oefeningen liggend op de mat. Sluit af met een savasana om je lichaam en geest tot rust te laten komen en na te voelen, wat deze sessie voor je gedaan heeft. Enjoy x Annemarie

Een restore Yin Yoga sessie, om bewust te gaan voelen, ervaren en los te gaan laten. Zijn in het moment en accepteren wat is. Tot deze materie daagt deze les je uit. Vooral als je enorm in je vecht/ vlucht reactie zit, kan dit een hele uitdaging voor je zijn. Geef jezelf eraan over, laat het er zijn, blijf ademen en ervaar dan wat het met je doet? Misschien heb je dit zo nodig, terwijl jij denkt pfffff zonde van mijn tijd dit. Haha ik daag je uit om in de yoga houding aanwezig te blijven. Suc6! Ik ken het gevoel van weerstand en heb na de sessie geen spijt, dat ik op m'n mat ben blijven liggen. x  Annemarie.