Mijn naam is Annemarie van der Zwan, het gezicht achter Slow Down And Breathe.

Mijn missie is; zoveel mogelijk mensen begeleiden naar meer innerlijke vrede en vrijheid. Dit is niet te koop en kan je jezelf wel aanleren, door goed voor jezelf te zorgen en als je goed voor jezelf zorgt kan je er automatisch ook meer voor de ander zijn en voor de wereld.

 

Een massagebehandeling helpt je bij mentaal, emotioneel en lichamelijk welbevinden, doordat je van denken naar voelen beweegt. Alles wat je denkt zet zich uiteindelijk vast in je lichaam.

Ga voelen en laat het lossssss! 

 

Bewust zijn van je eigen lichaam, ademhaling en hoe het nu echt met je gaat? Hier nu in dit zorgt ervoor dat je andere keuzes gaat maken.

 

De massagebehandelingen die ik geef zijn alles behalve zweverig. Ik ga je laten voelen waar jouw pijnpuntjes zitten, die extra aandacht nodig hebben. En het weefsel goed losmaken met verschillende massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen, triggerpoint massage en als het nodig is ook bindweefselmassage. Ik ben een opgeleid NGS sportmasseur en heb me hierna verder ontwikkeld in allerlei Wellness - en Holistische massage - yoga - coaching en noem maar op stromingen. Tijdens de massage gaat het helemaal over jouw! Wat heb jij nodig? Voor de een is dat ademhalingsoefeningen om los te laten en voor de ander is dat stretchen om spierspanning los te laten en voor weer een ander is het advies misschien krachttraining doen om lichamelijk meer in balans te komen. We zullen dit na de behandeling bespreken, als daar behoefte aan is en tijdens de massage is het vooral aandacht naar binnen en gaan voelen.

 

Je bent van harte welkom bij Slow Down And Breathe / Annemarie of op de andere locaties waar ik ingehuurd word om behandelingen te geven zoals binnen; Blitz Skincare Heemstede en De Praktijk Heemstede.

 

Zelf huur ik op maandag en woensdag avond  een ruimte binnen De Praktijk Heemstede, Jan van Goyenstraat 25-27.

 

Kijk rustig verder op mijn site en mocht je vragen hebben of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Annemarie