Wil je lachen en met veel plezier in beweging zijn? Meer energie krijgen en fitter worden? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is POWERWALKEN echt iets voor jou!

Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier

 

PowerWalk is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Powerwalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalk hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

 

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven. De maximale groepsgrote is 12 en we zullen dan in 3 groepjes van 4 werken en de 1,5 meter afstand regel aanhouden. Zo kan iedereen veilig deelnemen! 

 

In samenwerking met https://www.powerwalkclub.nl/ 

Kosten?

- 1 Proefles: Gratis 

- Losse Les: €8,-

- Strippenkaart 10x (20 wkn. geldig): €70,-

 

Wil je meer weten of je aanmelden?

Vul dan onderstaand formulier in o.v.v. PowerWalk Club en Annemarie neemt z.s.m. contact met je op.